Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek maddi zarar edeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanepe örtüsü görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kanepe görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanepe görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında kanepe silmek gereksiz bir harcama yapılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kanepe görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kanepeden düşmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kanepe görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top