Kahve falında eski nişanlı görmek

Kahve falında eski nişanlı görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, bazı konularda önayak olunacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında eski nişanlı gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, daima secde ve şükür edeceğine yorulur.

Kahve falında eski nişanlıyla öpüşmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalet eder.

Kahve falında eski nişanlıyla tekrar nişanlanmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kurulu düzenin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli eski nişanlıyı görmek hayırlı işlere imza atacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski nişanlı görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işarettir.

Kahve falında eski nişanlıyı üzgün görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top