Kahve falında eski nişanlıyla öpüşmek

Kahve falında eski nişanlıyla öpüşmek zorluklarının kalmayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hikmet sahibi olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında eski nişanlıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Kahve falında eski nişanlının ailesini görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eski nişanlıyla tekrar nişanlanmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski nişanlısını görmek makbul olan mallar edineceğine, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski nişanlınla evlendiğini görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski nişanlıya sarılmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, statü atlayacağına işaret eder.

Kahve falında eski nişanlıyı görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top