Kahve falında sevdiğinin eski eşini görmek

Kahve falında sevdiğinin eski eşini görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, düşmanlarını alt edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin eski eşini gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında sevdiğinin eski eşini görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşten mektup almak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşi dövmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında sürekli eski eşi görmek çok büyük kazançlar getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında eski eş tarafından öpülmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eski patronun eşini görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top