Kahve falında eşinin sünnet olduğunu görmek

Kahve falında eşinin sünnet olduğunu görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, bir bebek sahibi olunacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında eşinin sünnet olduğunu görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini sünnetsiz görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu sünnet etmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet yemeğine gitmek bazı kayıplar olabileceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Kahve falında sünnet cemiyeti görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında birini sünnet olurken görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sünnet olacağını görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top