Kahve falında eşini sünnetsiz görmek

Kahve falında eşini sünnetsiz görmek rütbenin yükseleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, imkânların günden güne azalacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini sünnetsiz gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşini sünnetsiz görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin sünnet olduğunu görmek işlere nazar değeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eşini sünnet olurken görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sünnet edilmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulur.

Kahve falında sünnet namaz kılmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının sünnet edildiğini görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kendini sünnet olmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnetli bebek görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top