Kahve falında eşinin doğurduğunu görmek

Kahve falında eşinin doğurduğunu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, önün açılacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Kahve falında eşinin ikiz bebek doğurduğunu görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşini doğurtmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin bebek doğurduğunu görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin ikiz doğurduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin doğurduğunu görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek bebek doğurduğunu görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek müşterilerinin çoğalacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top