Kahve falında eşini doğurtmak

Kahve falında eşini doğurtmak hayat düzeninin alt üst olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında eşini doğurtmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında eşinin doğurduğunu görmek verimli olacak işler yapacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin ikiz doğurduğunu görmek yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında eşinin bebek doğurduğunu görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin ikiz bebek doğurduğunu görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek bebek doğurduğunu görmek asla yüksünmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini doğurtmak iş hayatında başarılı olmaya, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek mallarının artacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun doğurduğunu görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top