Kahve falında annesini gelinlikli görmek

Kahve falında annesini gelinlikli görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında annesini gelinlikli gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında annesinin gelinlik giydiğini görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi gelinlikli görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini gelinlikli görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında anneyi gelinlikle görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin gelinliğini giymek özlem gidereceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında annemi gelinlikli görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin gelinliğini görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında annesini gelinlikle görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top