Kahve falında annesinin gelinliğini giymek

Kahve falında annesinin gelinliğini giymek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Kahve falında annesinin gelinliğini giymek gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında annesinin gelinlik giydiğini görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin gelinliğini giymek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin gelinlik giydiğini görmek kendisini ona adayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında annenin kızının gelinlik giydiğini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, mutluluğunun büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin gelinliğini giymek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında annenin gelinliğini görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında annesini gelinlikle görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında annemi gelinlikli görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top