Kahve falında eşek kesildiğini görmek

Kahve falında eşek kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek kesildiğini gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Kahve falında eşeğin kesildiğini görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek kesildiğini görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, mali olarak küçüleceğine tabir olunur.

Kahve falında deve ve eşek görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, büyük bir makama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek ve eşek görmek üzüleceğine, yıpranacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bağlı eşek görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında eşek doğurtmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kafasına göre birini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşekle gezmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top