Kahve falında eşeğin kesildiğini görmek

Kahve falında eşeğin kesildiğini görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında eşeğin kesildiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eşek kesildiğini görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşeğin kesildiğini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında eşek boku yemek rakipsiz hale geleceğine, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eşeğini kaybetmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki başlı eşek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek çekmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eşek ısırması görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, başarılarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta eşek görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top