Kahve falında erkek saklamak

Kahve falında erkek saklamak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, arkadaştan görülecek faydaya, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, işlerin yolunda gideceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine işaret eder.

Kahve falında erkek saklamak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek bebek saklamak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalettir.

Kahve falında erkek saklamak kendisine fırsatlar yaratacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği saklamak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölü saklamak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü saklamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim saklamak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca sakladığını görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top