Kahve falında erkek paltosu görmek

Kahve falında erkek paltosu görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek paltosu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında erkek paltosu görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında asker paltosu giymek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı palto görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kışlık palto görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paltoyu kaybetmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert palto giymek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri palto görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında palto asmak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top