Kahve falında paltoyu kaybetmek

Kahve falında paltoyu kaybetmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında paltoyu kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Kahve falında palto kaybetmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paltoyu kaybetmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı palto giymek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asker paltosu giymek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor palto görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun palto giymek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında siyah palto görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında gri palto giymek borçlarının kalmayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top