Kahve falında erkek çocuğun yürüdüğünü görmek

Kahve falında erkek çocuğun yürüdüğünü görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kısmet alacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Kahve falında erkek çocuğunun yürüdüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun yürüdüğünü görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, birikim yapacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun yürüdüğünü görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu yürüdüğünü görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yürüyemeyen çocuğun yürüdüğünü görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan çocuğun yürüdüğünü görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun yürüdüğünü görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top