Kahve falında yürüyemeyen çocuğun yürüdüğünü görmek

Kahve falında yürüyemeyen çocuğun yürüdüğünü görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sermaye kaybedeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yürüyemeyen çocuğun yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi çocuğunun yürüdüğünü görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu yürüdüğünü görmek hayatının iyileşeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun yürüdüğünü görmek işlerinin duracağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun yürüdüğünü görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun yürüdüğünü görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, rahat şekilde geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun yürüdüğünü görmek aralarından su sızmayacağına, kişinin evlatlarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top