Kahve falında erkek adam görmek

Kahve falında erkek adam görmek durulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, talihinizin artacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek adam gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Kahve falında ikiz erkek adam görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek adam dövmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Kahve falında erkek adam yıkamak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek adam görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alkollü adam görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adam öldürmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında adam taşımak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde adam görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top