Kahve falında adam taşımak

Kahve falında adam taşımak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işarettir.

Kahve falında adam taşımak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında ölü adam taşımak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında sırtında adam taşımak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adam taşımak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta adam taşımak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta masa taşımak hayatında yokluğun başgöstereceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı taşımak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında duvar taşımak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabı taşımak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top