Kahve falında erik verdiğini görmek

Kahve falında erik verdiğini görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik verdiğini gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında erik verdiğini görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin erik verdiğini görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dolar verdiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayna verdiğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında birine tuz verdiğini görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin hap verdiğini görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin turşu verdiğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt para verdiğini görmek ona şifa olmayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top