Kahve falında birinin ayna verdiğini görmek

Kahve falında birinin ayna verdiğini görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bir beladan kurtulacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yokluk içine gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birinin ayna verdiğini gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında birinin ayna verdiğini görmek kişinin malını kaybedebileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Kahve falında birine ayna tutmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı ayna görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak zafer elde edeceğine, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının aynaya baktığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında ayna görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynadan geçmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya yazı yazmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top