Kahve falında erik kayısı görmek

Kahve falında erik kayısı görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalettir.

Kahve falında erik kayısı gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Kahve falında erik kayısı toplamak fırsatların heba edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında kayısı erik görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına yorulur.

Kahve falında kayısı ve erik görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında erik kayısı görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında kayısı ve erik toplamak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı erik yemek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ve kayısı yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, zorluklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı çağlası görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top