Kahve falında kayısı ve erik görmek

Kahve falında kayısı ve erik görmek daha iyi anlaşır olacağına, şansın önünün kesileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı ve erik gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Kahve falında kayısı erik görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Kahve falında kayısı ve erik toplamak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında kayısı ve erik görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erik kayısı görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı erik yemek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında erik kayısı toplamak terfi alacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında olgun kayısı yemek geçmişi unutup geleceğine, yeni bir başlangıç yapmaya işaret eder.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top