Kahve falında elmas kolye görmek

Kahve falında elmas kolye görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, rızkının genişleyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kötü noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında elmas kolye gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında elmas kolye görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas bulmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden elmas almak daha iyi anlaşır olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas yemek güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Kahve falında elmas madeni görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, dileklerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında topraktan elmas çıkarmak gururlandıracak işler yapacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet eder.

Kahve falında pembe elmas görmek tövbelerin kabul olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor elmas görmek özlemlerini bitireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top