Kahve falında annenin dövdüğünü görmek

Kahve falında annenin dövdüğünü görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, şansın yüzüne güleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında annenin dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Kahve falında anneyi dövmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında anne kızını dövmek yeni başlangıçların yapılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin dövdüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin dövdüğünü görmek içinin ferahlayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annemi dövmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında annesini dövmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top