Kahve falında eline kına yaktığını görmek

Kahve falında eline kına yaktığını görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline kına yaktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında birini elleri kınalı görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elini kınalı görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında eline kına yakmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, birçok engelin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerin kınalı görmek yeni mekânlara gireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top