Kahve falında ellerin kınalı görmek

Kahve falında ellerin kınalı görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sayılacağına, sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında ellerin kınalı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Kahve falında elle kına yakmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına yorulur.

Kahve falında sol eline kına yakmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalettir.

Kahve falında ellerine kına yakmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi ellerini kınalı görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek kazanç elde edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki eline kına yakmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top