Kahve falında birini elleri kınalı görmek

Kahve falında birini elleri kınalı görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birini elleri kınalı gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Kahve falında elleri kınalı uyanmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eli kınalı görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak iyi günler yaşayacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının eline kına yaktığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, her gün daha fazla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına eline görmek iflasın eşiğine geleceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top