Kahve falında cüzdanı caldırmak

Kahve falında cüzdanı caldırmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdanı caldırmak gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kadın cüzdanı görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan cüzdanı bulmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdan içinde anahtar görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının cüzdanını karıştırmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanda çok para görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdan satmak sevdiğine kavuşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdanında bozuk para görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanını denize düşürmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top