Kahve falında elinde bebek görmek

Kahve falında elinde bebek görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çevresinin genişleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, karamsar olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında elinde bebek gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Kahve falında bebeği eline almak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalet eder.

Kahve falında elleri olmayan bebek görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eli olmayan bebek görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde erkek bebek görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında el kadar bebek görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin elini görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top