Kahve falında elinde erkek bebek görmek

Kahve falında elinde erkek bebek görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Kahve falında elinde erkek bebek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında elinde erkek bebek görmek yeni denemelerde bulunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek eli görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Kahve falında elinde erkek bebek tutmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek eline almak unvan sahibi olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin elini tutmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde bebek görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde bebek görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin elini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top