Kahve falında eli olmayan bebek görmek

Kahve falında eli olmayan bebek görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli olmayan bebek gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet eder.

Kahve falında elinde oyuncak bebek görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına inanılır.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek eli görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bebek eli yemek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalettir.

Kahve falında bebeğin elini tutmak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top