Kahve falında kendi saçını elinde görmek

Kahve falında kendi saçını elinde görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını elinde gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında elinde saç tutmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları eline gelmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını elinde görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçını elinde görmek yeni hobiler edinileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının elinde kaldığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, sağlık sorunun kalmayacağına yorulur.

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında elle saç taramak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top