Kahve falında elime kına yakmak

Kahve falında elime kına yakmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kimseden korkmayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında elime kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında elime kına yakmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında elimi kınalı görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında elimin kanadığını görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin elimi ısırdığını görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Kahve falında elimi görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına inanılır.

Kahve falında elimde ekmek görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, küskünlük yaşanacağına işarettir.

Kahve falında elimle balık tutmak güllük gülistanlık olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top