Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin elimi tuttuğunu görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elim sende oynamak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elimin kesildiğini görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elimde silah görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında elimde sopa görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elimde para görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında elimde bir tutam saç görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top