Kahve falında elektrik teli görmek

Kahve falında elektrik teli görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine yorulur.

Kahve falında elektrik teli gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında elektrik telli görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik teli görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işarettir.

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine inanılır.

Kahve falında elektrik telleri görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Kahve falında elektrik tellerinin yandığını görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik yangını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrikli testere görmek neşeleneceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik ocağı görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top