Kahve falında elektrik yangını görmek

Kahve falında elektrik yangını görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik yangını gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında elektrik yangını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında elektrik direği görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik arızası görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik sigortası görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrikli süpürge almak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulur.

Kahve falında elektrik panosu görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında elektrik tesisatı görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik çarparak ölmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top