Kahve falında elbise kolu görmek

Kahve falında elbise kolu görmek kalben çok rahat edileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise kolu gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında elbise kolu kesmek tartışmaların kavgaya döneceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise kolu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında kolsuz elbise giymek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, endişelerini silip atacağına işarettir.

Kahve falında koluna dövme yapmak hayır getirecek bir yola girileceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol koparmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında koluna takı takmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top