Kahve falında elbise kolu kesmek

Kahve falında elbise kolu kesmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında elbise kolu kesmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında elbise kolu kesmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kolunu kesmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında baltayla kol kesmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan et kesmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulur.

Kahve falında insan kolu kesmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kollarını kesmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında gömlek kolu kesmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top