Kahve falında ekmek ve hamur görmek

Kahve falında ekmek ve hamur görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, dertlerinin biteceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında ekmek ve hamur gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında hamurdan ekmek pişirmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, işinde aranan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamur ve ekmek görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında ekmek hamuru yemek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında hamurdan ekmek yaptığını görmek kısmetlerin çoğalacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek ve hamur görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek hamuru açmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, huzur içinde yatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur ekmek yapmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top