Kahve falında hamur ve ekmek görmek

Kahve falında hamur ve ekmek görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur ve ekmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında hamur ekmek pişirmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurlu ekmek görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalet eder.

Kahve falında ekmek ve hamur görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, keyifli sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında hamur ve ekmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek hamuru yemek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında ekmek hamuru görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, şifa edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un hamur ekmek görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ekmeklik hamur görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top