Kahve falında ekmeğe kaymak sürmek

Kahve falında ekmeğe kaymak sürmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe kaymak sürmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Kahve falında ekmeğe kaymak sürmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalettir.

Kahve falında kaymaklı ekmek kadayıfı yemek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaymaklı ekmek yemek karşılığını bulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe reçel sürmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top