Kahve falında ekmeğe reçel sürmek

Kahve falında ekmeğe reçel sürmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe reçel sürmek gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Kahve falında ekmeğe reçel sürmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında reçelli ekmek görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe reçel görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe pekmez sürmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top