Kahve falında duvarda tuz görmek

Kahve falında duvarda tuz görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda tuz gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Kahve falında duvarda tuz görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Kahve falında tuz görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu badem yemek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında tabakta tuz görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında tuz dağı görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine inanılır.

Kahve falında yaraya tuz basmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının tuz yediğini görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok tuzlu yemek yemek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top