Kahve falında tuz görmek

Kahve falında tuz görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuz gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Kahve falında tuz yediğini görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birinden tuz istemek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu limon yemek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tuz yığını görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yüzdüğünü görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu suda yüzmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuz döktüğünü görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli tuz görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top