Kahve falında dürülmüş halılar görmek

Kahve falında dürülmüş halılar görmek manevi olarak hasar alınacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dürülmüş halılar gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dürülmüş halılar görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dürülmüş halı görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dürülmüş çamaşır görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek halı görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halının altını süpürmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz halı satın almak sağlık içinde yaşanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı silmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında camide halı yıkamak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top