Kahve falında ipek halı görmek

Kahve falında ipek halı görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında ipek halı gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ipek halı görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulur.

Kahve falında ipek halı asmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek halı dokumak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında ipek bluz giymek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet eder.

Kahve falında ipek ip görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ipek çarşaf görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek etek giymek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek kurdu görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top