Kahve falında anneden ekmek almak

Kahve falında anneden ekmek almak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok günah işleyeceğine, canının derdine düşeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında anneden ekmek almak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş anneden ekmek almak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin ekmek yaptığını görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında anneden ekmek almak güzel haberler alınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye ekmek vermek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında anneden ekmek istemek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında annesinin ekmek pişirdiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına, kişinin her işi severek yapacağına yorulur.

Kahve falında annenin ekmek yaptığını görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi ekmek yaparken görmek inancının zayıflayacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top