Kahve falında ölmüş anneden ekmek almak

Kahve falında ölmüş anneden ekmek almak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneden ekmek almak gördüyseniz:

  • Pek çok kişi bunun farkında olmasına rağmen, sınırlamalardan veya kurallardan kurtulmak zor olabilir.

Kahve falında anneden ekmek istemek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin ekmek yaptığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin ekmek pişirdiğini görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında anneyi ekmek yaparken görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin ekmek yaptığını görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına inanılır.

Kahve falında anneden ekmek almak sevineceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneye ekmek vermek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye ekmek vermek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top