Kahve falında dükkanını kapatmak

Kahve falında dükkanını kapatmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, musibetlerin yaşanacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanını kapatmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında dükkan kapatmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı kapatmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Kahve falında dükkanını kapatmak hayatının yoluna gireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm dükkanı görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında dükkan devralmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dükkan kapısı açmak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı dağınık görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top